Ultimas Noticias

 • El preu de les energies es dispara irremeiablement.

  Publicado: 21.01.2013

  Lamentablement, per tots nosaltres els mortals usuaris d'energia de pagament, ens resignem a pagar cada cop mes cèntims als rebuts, per el consum realitzat.

  Cada vegades mes sovint ens comencem a mentalitzar que si administrem eficientment els hàbits de consum energètic i anem derivant cap a equips eficients d'alt rendiment, ens proporcionarà un estalvi prou considerable per fer de la seva inversió un actiu ràpidament amortitzable.

  Mas
 • Provisionals d'obres caducats

  Publicado: 25.02.2012

  IMG arriba directe a la solució, li resoldrem tots els problemes generats per provisionals d'obres, promocions abandonades, obres inacabades, instal·lacions defectuoses o inacabades, centralitzacions de comptadors o escomeses obsoletes.

  Mas
 • Líders en Instal · lació i servei tècnic de Gas

  Publicado: 23.12.2011

  Realitzem revisions i manteniments de gas, instal · lacions i altes noves.

  Mas

Domotica Girona

En Punt IMG entendemos y comprendemos que el sector de la domotica Girona ha evolucionado considerablemente en los últimos años, y en la actualidad ofrece una oferta más consolidada. En la actualidad, la domotica Girona aporta soluciones dirigidas a todo tipo de viviendas, incluidas las construcciones de vivienda oficial protegida.

Uno de los beneficios más importantes que ofrece la domotica Girona es que aporta más funcionalidades por menos dinero, más variedad de producto, y gracias a la evolución tecnológica, son más fáciles de usar y de instalar. En definitiva, la oferta es mejor y de mayor calidad, y su utilización es ahora más intuitiva y perfectamente manejable por cualquier usuario.

Paralelamente, nuestros instaladores de domótica han incrementado su nivel de formación y los modelos de implantación se han perfeccionado.

Llámenos hoy mismo al: 972315750 y uno de nuestros especialistas en domotica Girona le ayudará en su pregunta.

A su vez, también, desde Punt IMG Serveis trabajamos todo lo que es el tema de  las asesorias energeticas.  realizamos pues auditorías de ahorro y optimización del consumo eléctrico y también de su tarifa con la compañía eléctrica que usted tenga contratada.

Nuestros especialistas le asesorarán y le ayudarán a optimizar su consumo y maximizar la energía en su comercio, hogar o industria.

 
 
 
 
 

Pressupostos on-line Punt IMG Serveis

Comproveu com amb el nostre configurador de productes, vostè mateix pot realitzar el seu propi pressupost on-line, seleccioneu el tipus de producte pel qual tingui interès i li mostrarem les millors ofertes en promoció i campanyes vigents avui. Indubtablement pot demanar-nos preu o consultar per qualsevol altre producte encara avui no estiguin en promoció, segurament obtindrà el millor preu i la major qualitat de servei de muntatge, així com d'una excel · lent qualitat d'atenció al client.

Configurador

Què necessites?
Calefacción Calefacció
Calefacción Aire Condicionat
Calefacción Aigua Calenta
Calefacción Solar Tèrmica


Joan Rovira i Bastons,23 17230 Palamós

Ver mapa

tel: +34 123 456 789
fax: +34 123 456 789

All rights reserved Copyright © 2011 Punt IMG Serveis | AVISO LEGAL | POLITICA DE QUALITAT I MEDI AMBIENT