A l'electricitat estem altament qualificats i prestem servei a Girona i província, tant en distribució elèctrica, comptadors, tele-gestió, nous subministraments, gestió documental i contractació per a la companyia ENDESA així com atenció presencial en el nostre Punt de Servei d'Endesa a Palamós.
Així mateix som prestadors per ENDESA els serveis elèctrics presencials a la llar i de negocis, SAT i instal·ladors oficials dels equips de la marca, també instal·lem els productes de les campanyes d'equipaments de la companyia.
Realitzem tot tipus de reparacions en electricitat, tant per al sector domèstic i industrial, ampliacions de potència, adequacions en habitatges antics, per a la distribució de línies de calefacció elèctrica.
Solucionem tots els seus problemes amb sobrecàrregues, sobretensions, escomeses elèctriques i reformes en centralitzacions de comptadors, si és elèctric IMG té la solució.
Els nostres centres a la província ens permeten atendre d'una manera ràpida i eficient, realitzant treballs amb acabats professionals i de qualitat.
Deixar de pagar recàrrecs per l'energia reactiva en la seva factura elèctrica, consulteu amb nosaltres, li assessorem com aconseguir-ho, al millor preu i la major garantia amb Punt IMG Serveis.
Si ens necessita, poseu-vos en contacte amb nosaltres, ens posarem en això ràpidament, envieu el formulari de contacte o truqueu-nos al 656975735 o 972315750.