Serveis IMG Punt, assessora i desenvolupa projectes d'energia solar "clau en mà" de plantes fotovoltaiques connectades a la xarxa per a la generació d'energia a terra i cobert d'edificis industrials i residencials als sistemes de calefacció per a la llar, hotel, industrial, de la comunitat i centres esportius.

Solucions per a cases, jardins, pous i casernes de distància de la xarxa pública. Aigua calenta proporcionar aigua calenta i calefacció que necessita sense haver de preocupar-se pels costos d'energia, alt retorn de la inversió, fins al 80% d'estalvi en les necessitats d'energia del seu sistema actual.

No ho dubti, podem millorar la comoditat de casa amb energia solar, adaptada al sistema que ja té qualsevol caldera d'oli, gas, electricitat i així successivament., No importar la seva caldera de calor model o escalfador, IMG li aconsellarà la millor solució per als seus estalvis. La indústria, l'hostaleria i el comerç poden reduir dràsticament els costos d'aigua calenta, bugaderia, càmpings, hotels i restaurants, institucions i comunitats. ¿Escalfar la seva piscina, que avança i s'estén la temporada de bany i sense la despesa dels consumidors augment? Sense cap dubte, si és possible.

A més, si es vol IMG mantenir les seves instal·lacions a baix cost, per abordar amb urgència els danys, instal més ràpid amb qualitat i professionalitat garantida. Poseu-vos en contacte amb nosaltres, tenim la solució solar.

Si ens necessita, poseu-vos en contacte amb nosaltres, estarem en contacte amb vostè en breu, si us plau, envieu el formulari web o truca'ns al 656 975.735. o 972.315 750.