En IMG som Lampistes Tècnics Professionals, qualificats i homologats.
Podem reparar, instal·lar o mantenir qualsevol tipus de xarxa hidràulica, des d'un simple pila fins a una estació de bombament múltiple, tant residencial com industrial, o la gestió sense fils de pous i dipòsits remots.
Tractem l'aigua amb mim, la filtrem, la descalcificats i osmotitzada amb els millors equips del mercat, li vam recuperar l'aigua de pluja per a la seva reutilització.
El disposar d'aigua calenta abundant i econòmica, ara ja no és un problema, disposem dels sistemes més ecològics i eficients en l'actualitat, calderes de condensació a gas, plaques solars tèrmiques, refredadores més múltiples solucions i alternatives.
En comunitats i col·lectius, reduïm els costos de manteniments, tant en reparacions com en consum elèctric, incorporant tecnologia inverter en els equips dels grups de pressió i desincrustador magnètics inhibidors de la calç.
Atenem a tota la província per a solucionar les necessitats dels nostres clients, tant a casa com en el seu negoci o indústria.
Som eficaços, ràpids i econòmics, sens dubte la millor qualitat al millor preu.
Finançament sense interessos en tots els nostres serveis.
Demaneu-nos pressupost sense compromís, a través del nostre formulari de la pàgina de contacte o si li resulta més còmode, truqui al 656.975 735. Estarem encantats d'atendre'l.